• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Esdeveniment MotoExplora Canet de Fals, 25/05

X04N

X04N

Cul quadrat
Organitzador MotoExplora
29 Abr 2022
72
153
Premis
5
Premià de Mar
www.motoexplora.cat
Moto
FZ6S2
Hola, Motoristes!

Tornem amb més esdeveniments! Aquest any tenim un calendari amb 5 dates:

25/05
Canet de Fals - Barcelona,
27/07 - Província de Tarragona,
07/09 - Província de Lleida,
19/10 - Província de Girona

Per aquest primer esdeveniment el 25 de maig, farem servir el restaurant “La Masia de Canet“, situat a la població de Canet de Fals, com a punt de sortida i arribada!
Els nostres companys del restaurant oferiran a tots els participants un lleuger esmorzar durant l’estona destinada a les verificacions administratives i recollida dels dispositius dataloggers, on podreu gaudir d’un cafè i una pasta de forma gratuïta, tan sols haureu d’entregar el val que us donarem en finalitzar la verificació administrativa.

Screenshot 2024 03 18 115809


Des d’aquest mateix restaurant es farà la sortida de l’esdeveniment. Com ja sabeu, haureu de completar la ruta dissenyada i retornar al restaurant abans que s’esgoti el temps disponible!
Un cop arribin tots els participants, podrem gaudir del fantàstic dinar que ens tindran preparat els amics del restaurant La Masia de Canet!
Pel que fa als punts de control, aquest any hem canviat una miqueta el format, en lloc de limitar-nos artificialment per la forma de les comarques, hem decidit designar una distància màxima des del punt de sortida. Aquest any, per tant, la zona de cada esdeveniment formarà un cercle al voltant del punt de sortida i tindrà a dins tots els punts de control ben repartits. D’aquesta manera esperem poder oferir-vos més llibertat i un repte una miqueta més interessant a l’hora de dissenyar les vostres rutes.
En aquest cas hem delimitat inicialment una distància màxima de 31 km, però encara estem acabant de definir els punts de control i és possible (encara que poc probable), que aquesta distància s’augmenti o es disminueixi en funció de les necessitats. Sigui com sigui us ho farem saber quan fem públics els punts de control (aproximadament 3 setmanes abans de l’esdeveniment).

Per tant, l’àrea de joc quedaria aproximadament així:

Mapa area de joc


Pels que no conegueu el format, us faig una explicació ràpida:
- Un punt de sortida.
- Aproximadament 40 punts de control repartits per la zona al voltant del punt de sortida.
- Cada punt de control té una puntuació diferent segons la distància i dificultat (tots accessibles per vies asfaltades o, en el pitjor cas, encimentades).
- Cada participant o equip de participants ha de preparar una ruta de no més de 6 h que, a còpia de passar per punts de control acumuli el màxim de punts.
- Cada esdeveniment té una velocitat mitjana ideal, superar-la penalitza punts!
- En acabar la ruta gaudim d'un dinar fantàstic acompanyats de motoristes igual o més fantàstics i passem un dia collonut que recordarem molt de temps.

Aquest serà el quart esdeveniment d'aquest tipus que organitzem, tothom en surt bastant o molt content (alguns d'aquí hi heu participat, segur que en podeu donar fe).

Us deixo un enllaç a una descripció una miqueta més detallada:

I també l'enllaç a les inscripcions:

Qualsevol pregunta o dubte, em teniu a la vostra disposició aquí al fòrum, a info@motoexplora.cat, al nostre grup de Telegram: https://t.me/motoexploracat o al 688905020.

Moltes gràcies i una forta abraçada
 
Fils similars

Fils similars