• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Normativa bàsica del fòrum

Estat
Tancat per a noves respostes.
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.653
Premis
5
Consells i normes de publicació
Ha de llegir totes les normes del fòrum abans de publicar qualsevol missatge. Tots els membres del fòrum accepten totes les condicions del mateix abans de publicar. En cas d'incumplir alguna de les normes que aquí exposem, els moderadors o el Webmaster podràn eliminar, editar o tancar el missatge en qüestió sense previ avís. Si no acceptes aquestes normes et demanem que busquis un altre fòrum que s'adeqüi més a tu.

Els moderadors han estat escollits pel Webmaster per vetllar pel compliment de les normes del fòrum. Realitzen aquesta tasca sense cap tipus de remuneració i pel bé de tots. Tingueu-ho en compte.

El Webmaster es reserva el dret de modificar, eliminar o ampliar aquestes normes si ho troba convenient, previa publicació d'aquestes.


Normes de comportament i de caràcter legal
-IDIOMA: L'idioma oficial del fòrum és el català. Això vol dir que l'Administrador o l'Equip de Moderadors escriuran si així ho desitgen en català, sense necessitat de traduir els seus missatges.

Malgrat això, els qui ho desitgin podran obrir temes en castellà o simplement contestar en aquest idioma qualsevol fil que estigui escrit en català. Els temes escrits en castellà podran ser contestats tant en català com en castellà.


I és que aquest fòrum ha estat ideat per compartir, no per posar a prova la tolerància de ningú, i és per aquest motiu que NO es permetrà de cap manera la falta d'aquesta, ni les discussions d'índole política o per l'idioma emprat en el fòrum, ja que la dinàmica de participació és senzilla i clara.

Seguint amb la normativa cal tenir en compte:

1.- Presti atenció a les bones maneres en el fòrum. No es permeten insults.

2.- S'evitarà qualsevol manifestació escrita o en imatges que atemptin contra les lleis vigents i incitin directa o indirectament a la comissió d'algun acte delictiu

3.- L'única publicitat permesa al fòrum correspon als seus patrocinadors oficials en els seus respectius espais contractats, o intervencions puntuals i breus que es permetran sense requeriment previ. Els patrocinadors de motoristes.cat fan un esforç i una aposta per aparèixer a la nostra pàgina web a canvi d'uns ingressos que ens permeten seguir endavant, així que siguem coherents i respectem entre tots el valor de la publicitat contractada.

4.- No es permet l'SPAM al fòrum o publicar el mateix missatge en fòrums diferents, llevat que siguin tinguin caràcter d'urgència o d'especial interès actual a criteri de l'administrador o de l'equip de moderació.

5.- Mantenir la temàtica motorista original del fòrum és essencial. Només es permetran enquestes relacionades amb la temàtica motorista del fòrum. En cap cas es podran fer enquestes o plantejar qüestions de tipus religiós o polític. En cas de dubte, pregunti a qualsevol moderador la conveniència del tema.

6.- Els moderadors i administrador estan aquí per mantenir el correcte funcionament del fòrum. Si un missatge seu és esborrat, editat o tancat, no n'obri un altre per demanar explicacions. S'esborraran automàticament els missatges o temes oberts per aquest motiu. No es moderen missatges sense cap raó, l'explicació es troba en aquestes normes.
No es permetrà el qüestionament públic d'aquestes normes. Si algú té algun problema o suggerència al respecte, s'enviarà un missatge privat (d'ara en davant "mp") a l'administrador, o un correu electrònic.
Es respondran amb els motius del tancament, esborrat o edició del missatge. No contestaran dubtes d'aquest tipus per cap altre mitjà que no sigui aquest.

7.- Utilitzi els mp (converses privades) per temes personals com ara donar telèfons o adreces de mail, que per privacitat i seguretat no es poden mostrar públicament.

8.- En cas d'incompliment reiterat de les normes es procedirà a una expulsió i pèrdua de nick a l'usuari en qüestió. Tot missatge queda registrat amb la seva IP i cada persona és responsable de les seves paraules. Això no obstaculitza l'edició o esborrat dels missatges que no compleixin les normes descrites en aquesta pàgina.

9.- No es publicaran fotos, hipervincles, textos o imatges de contingut eròtic, pornogràfic, pedòfil, sadomasoquista o relatiu a actes íntims que vulnerin la normativa vigent o justificatius de discriminació per raó alguna, ni es proporcionaran enllaços per a tenir accés a aquest tipus de material.

10.- L'ús del logotip/nom del fòrum en la confecció o fabricació de qualsevol article o objecte està en principi permesa a qualsevol usuari, però precisa prèvia autorització sol·licitada a l'administrador, que la atorgarà de manera discrecional, sempre contant almenys amb les dades personals de l'usuari autoritzat, que no només assumirà expressament i de manera personal la responsabilitat que se'n derivi, sinó que haurà d'atorgar permís exprés a l'administrador per facilitar-los a qualsevol adquirent o membre que hagi d'efectuar una reclamació derivada d'aquests articles.

11.- No es permet la pitareria i els seu suport en qualsevol forma en aquest fòrum.

12.- L'ús d'emails temporals per registre d'usuaris suposarà l'eliminació automàtica de l'usuari quan sigui detectat, sense previ avís.

13.- L'administrador del fòrum es reserva el dret a l'expulsió temporal o permanent de qualsevol usuari, tant pel que fa al fòrum com al servidor de Discord i a les xarxes socials.


Consells de publicació de missatges:
És d'agraïr rebre una presentació vostra al fòrum general.

1.- Abans de realitzar una consulta o plantejar els seus dubtes revisi els posts d'aquest fòrum per què és probable que les trobi més ràpidament.

2.- Triï el fòrum adequat en el que publicar, en funció de la pregunta. Les consultes tècniques s'han d'ubicar al subfòrum corresponent.

3.- Els títols dels missatges han de ser explicatius del contingut, no importa si són llargs. Això permet agilitat en la navegació ja que els usuaris ja entren als posts que els interessen i també ajuda molt a l'hora de fer cerques. Per exemple, titular un missatge "Un dubte", "Alguna cosa falla", "SOCORS!, problemes!", "M'aconselleu?",.... no és gens explicatiu i tendeix a fer perdre el temps als foristes. Títols correctes serien: "Escolto un soroll a la part davantera al girar a la dreta", "Se'm fon repetidament el mateix fusible", etc.... Títols llargs i explicatius

4.-
Publiqui "Off Topics" (Fils de temàtica aliena a la del fòrum) amb moderació. Els administradors/ moderadors es reserven el dret de tancar, esborrar o editar aquests fils que estan fora de tema si pel seu contingut no son aptes o adequats per aquesta web.

5.- Abans de publicar faci servir l'eina de cerca del fòrum per veure si ja existeix algun tema relacionat amb el seu dubte i la seva pregunta ja esta contestada. En cas de trobar un tema relacionat amb el seu dubte, però no trobi en aquest la resposta que busca continuï participant en el tema que ja és obert, això fa que el fòrum quedi més organitzat, compacte i que sigui més útil per a futures cerques.

6.- Només estan permesos missatges de compra-venda en els subfòrums corresponents, i sempre complint les seves normes específiques. S'esborrarà qualsevol altre missatge o enllaç, incloses les firmes que no compleixin aquesta norma.

7.- No canviï de tema en mig d'un fil. Intenta buscar-ne un de similar o en el seu defecte, obre'n un de nou. Intentarem evitar respostes del tipus "home, forista X, aprofitant que et trobo em podries comentar com vas fer X cosa?


8.- Les firmes i avatars massa grans podran ser motiu d'edició.

A fi de millorar la navegació es prendran les següents mesures com a vàlides en firmes i avatars:

AVATAR: Només es pot mostrar una imatge a la vegada, la seva amplada no pot ser major de 100 píxels i la mida de l'arxiu no pot ser superior a 100kb

FIRMES: És un petit text que pot ser afegit al peu dels teus missatges i és reservat per a membres de Motoristes.cat. Aquest espai es troba limitat a 255 caràcters (mida 7 a 10) en 5 línies i les 3 imatges permeses no poden ser més llargues que 250x500 píxels i amb un màxim de 100 kb, avatar inclòs. No es permetran més de 100 caràcters inclosos espais per la firma del text.

L'equip del fòrum podrà modificar o eliminar qualsevol firma o avatar sense previ avís.
 
  • Like
Reaccions: Marc Vinoenmoto
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.653
Premis
5
Recomanacions sobre vendes al fòrum

Com bé sabeu, tot i que imperi la major cordialitat i honradesa en la immensa majoria de participants, es pot produir algun cas de conducta inacceptable, si no casi delictiva, aprofitant la bona fe de la gent.

Ens consta que tot i que alguns moderadors estiguin contínuament evitant l'entrada de "profesionals" de la venda, es reben ofertes per MP, o es realitzen obertament... però casi que és més preocupant la falta d'honestedat en ofertes i vendes (poques, però n'hi ha). El Fòrum us proporciona la plataforma, però més enllà la responsabilitat és vostra, així que tingueu els ulls ben oberts.

Amb això només us volem transmetre fins a quin punt des del fòrum podem i/o hem de regular les vendes. A partir d'aquí, tot el que podem posar són ganes d'ajudar i de fer que el fòrum sigui un lloc segur de compra-venda, però insistim en que al final la responsabilitat és vostra.

Des del fòrum podem fer poc al respecte, tret de recomanar prudència: comprovar sempre l'estat del que s'ha adquirit és una precaució que tot i que evident, no sempre es compleix.

Fixeu-vos també en l'historial del forista: a vegades s'expulsen usuaris deshonests però res impedeix que es registri una altra vegada el mateix individu i torni a fer de les seves.

Un membre amb un sol missatge és un usuari de dret, però un amb 2000 és, a més, una bona persona coneguda per molts de nosaltres.
 
Estat
Tancat per a noves respostes.
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
Johanovski Mecànica Intensiu de mecànica bàsica per viatges en moto? Mecànica de motos i recopilatoris 19
Roger Honda CRF1000L Africa Twin 2018, una versió bàsica vitaminada Espai de debat 0
Jaumenovas Ruta en moto Dinar de comiat 2023 del grup de sortides Rutes en moto 1
Jaumenovas Ruta en moto Sortida a Sitges i Pantà del Foix (24-11-2023) Rutes en moto 4
FormigaAtòmica Ruta del Silenci Rutes Obertes 6
Jaumenovas Ruta en moto Sortida a La Llosa del Cavall i Sant Llorenç de Morunys. Cròniques sobre motociclisme 0
scooterista.cat Ruta del Silenci | The silent Route, en solitari :) Sortides anteriors 8
Grizzlybeard Ruta en moto A Mandello del Lario amb una MG V7 Rutes en moto 9
cargols2rodes Esdeveniment Esmorzar dia 1 d'Abril del 2023 Rutes en moto 17
Roger X-ADV Dubte Com rentar l'interior del casc? Un Cafè Ràpid 9
Roger X-ADV Fotos El Moto-Frontal del dia + foto Un Cafè Ràpid 10
Jaumenovas Ruta en moto Anem a tocar neu al Port del Comte 07/12/2022 Cròniques sobre motociclisme 3
Roger Informació Sostracció del compte d'Instagram de motoristes.cat Informació i suport 4
Roger Informació Nou funcionament del fòrum en proves Informació i suport 1
perlanegraviajes Canviar l'interior del casc Anàlisi de productes 0
FormigaAtòmica Ruta en moto Transpirenaica - 13 a 17 de juny del 2022 Cròniques sobre motociclisme 19
Roger Anàlisis-Comparativa Les millors jaquetes de moto d'estiu del 2022 Anàlisi de productes 1
raulsade Ruta en moto KDD 300 suscriptors al Youtube del company Ray Fields Rider Sortides anteriors 21
pepprats Formació Crònica del curs nivell superior + Off-road al HIS Formació motorista 4
F Hola soy Franxu de Mollet del Valles Presentacions 11
racingdeibit Competició toprak razgatlioglu campió del món de SBK's, hauria de passar a motogp la próxima temporada? Competició 4
Roger Opinió Nova campanya del SCT: La Ruta més segura Espai de debat 5
jordiTR63 Crònica Sortida 05-09-2021 : La Ruta del Císter Cròniques sobre motociclisme 0
mami_en_moto Com dominar els exàmes pràctics del carnet A2? Un Cafè Ràpid 45
Escamarlat Venc / Compro VESPA PRIMAVERA DEL 1980 Taulell d'anuncis 2
Roger MOTO-WIKI La Wiki del Motociclisme Informació i suport 6
Xavi Canyo L'imporatancia del tap del neumàtic Pneumàtics 3
Roger Recopilatori Els serveis Imprescindibles del Motociclisme Català Espai de debat 25
Gas a fons Ruta en moto Vilafranca del Penedés-Vidrà Rutes en moto 1
SerrDavos Crònica Berga - Solsona pel Port del Comte Cròniques sobre motociclisme 9
Serra com porteu això del límit de 30km/h? Espai de debat 16
Bascu73 Formació Formació 3.0 a les 10:30 de dissabte 8 de maig a Llosa del Cavall Rutes en moto 8
mami_en_moto Vídeos I així ens va anar la ruta del Club 125 | Ruta Mazinger Z MotoVlogs propis 3
Loxicdelamola Ruta en moto del pla de Lleida fins Can taulé ( Bages ) video Rutes en moto 7
Roger Crònica La marca de Hamamatsu renova, per tal d’enfrontar l’Euro-5, un dels escúters amb més solera del nostre mercat. Cròniques sobre motociclisme 0
Roger Competició De visita als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021 Competició 0
soy_ohki Crònica El gos motorista Ohki va fer la ruta Terrassa – Besalú – Sant Llorenç de Morunys – Santuari de Lord – Llosa del Cavall – Terrassa Cròniques sobre motociclisme 3
soy_ohki Aniversari del Bascu Un Cafè Ràpid 15
Pep Aràgo Ruta en moto Ruta Trail Bunkers del Baix Empordà Trail en moto 5
xaviubia Crònica Seguint els camins rurals pavimentats del Ripollès, Osona i Garrotxa Cròniques sobre motociclisme 13
Pirmin Un nouvingut del barri del Clot de Barcelona Presentacions 26
Grizzlybeard Dubte Les Stories del Forum Informació i suport 7
Serra Ruta en moto cròniques del meu conisme off road Trail en moto 24
perlanegraviajes Ruta en moto Delta del Ebre Rutes en moto 2
Pastoret Crònica Ruta pel Montseny - La ruta del llaç (2011) Cròniques sobre motociclisme 2
Pastoret Em presento El Pastoret del Baix Camp Presentacions 11
Roger Informació Què són els marcadors del fòrum? Informació i suport 0
Roger Informació Un Cafè Ràpid: Nova dinàmica del fòrum Un Cafè Ràpid 0
Roger Concurs / Sorteig Concurs de fotografia pel calendari del 2021 Concurs de fotografia Calendari 2021 105
C Opinió Les carreteres del 3% Espai de debat 3

Fils similars