• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Roger

Segona Mà - Accessoris Alforges

Estat
Aquest llistat és tancat
Tipus
Vull vendre
Estat
Quasi nou (Detallar)
Preu
Gratis
Expira
Bones! Un company de feina és treu de damunt unes alforges que li van incloure al comprar la moto de segona mà, una BMW C 650 sport, i la veritat és que si bé aparentment no són de marca, són força grans i estan en perfecte estat. La moto ja tenia pocs km, i les alforges menys.

Com comento en desconeix marca i model, així que el preu també és força indiferent. Si hi ha algun interessat que les vulgui per fer-les servir que m'ho comenti, i us poso en contacte. Segur que us poseu d'acord en el preu.

Informació

Categoria
Accessoris
Autor
Roger
Creat
Última edició
Visites
185

Més productes per Roger