• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto Esmorzar de forquilla a Rest. Els Noguers de Seguer.

Jaumenovas

Jaumenovas

Residència habitual: Sobre Rodes
16 Nov 2020
461
1.526
Premis
32
Moto
Honda X-ADV 750
Hola a tothom!!!
Per fi el dia esperat per reunirnos, com altres vegades hem fet, per anar fer aquesta vegada un esmorzar de forquilla, amb els companys de Motoristes.cat.
He de remarcar que el restaurant han tingut un tracte i servei de 10, també amb el preu, pero aquesta nota és superada també amb la bona companyia a tan gratficant sortida, de pas ens retrovem amb amics i amigues que feia un temps que no ens veiem.
L’entorn del retaurant és un lloc molt bonic, sobretot per la ruta, ja que per arribar-hi hi han carreteres revirades amb molts revols, que és els que ens agrada al nostra grup.

En el meu cas la Sortida es de Terrassa, on ens hem trovat amb @FormigaAtòmica @GEORGECAT @Llorenç Esteve i jo mateix @Jaumenovas , per agafar direcció B-40 Abrera, A-2 fins Igualada, seguint per C-37 fins Esblada, continuar per T-201 per arribar a Seguer on hem fet el Esmorzar planejat i Organitzat per @cargol2rodes de @motoristes.catv2, després hem fet una ruta quasi circular per carreteres de la zona fins arribar a la Benzinera al encreuament de la B-220 amb la C-37, on des d’aquí, cada un a seguit pel seu compte fins a casa seva. Una grata sortida amb la millor companyia.

Gràcies a tots per la vostra companyia per fer genial aquest esdeveniment.

Poso unes fotos per recordar la sortida.
Salut a tothom.

FullSizeRender
DSC08335
DSC08346
IMG 0548
IMG 0546
IMG 0545

DSC08357
DSC08351
DSC08355
DSC08353
 

Fils similars