• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

Carreteres, curves i un àpat, es la millor sortida.

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
43
Esdeveniments en total
5
Total de debats
1
Visualitzacions en total
11K
Àlbums en total
0
cargols2rodes

cargols2rodes

Bona tarda a tots,

Ens hem fet d'esperar, però per fi, ja tenim el primer esmorzar de l'any.

Si el temps acompanya i no tenim cap en surt d'última hora, el lloc escollit per fer un bon tiberi serà al Catllar (Tarragona), concretament a la cooperativa Elena del Catllar, el pròxim dia 13 d'abril.

Lloc de trobada, el restaurant 4 carreteres a Vila-rodona.


Alguns de vosaltres ja el podeu conèixer, però no deixa de ser un referent a les terres de Tarragona, i és per això que us deixo una captura de la carta de plats guisats perquè us feu una idea.

 5987538973515430607 121


Si tot acompanya i els que vulgueu, podem recórrer part de la serra de Prades i la Mussara.

Possiblement, podríem fer una paradeta a comprar les famoses magdalenes de la serra de les Cadenetes.

Ja m'he posat en marxa per començar a reservar, tot això, estic a l'espera de saber quantes persones pot tindre la reserva.

Per tant, de moment estarà limitat i serà per ordre, i com sempre per facilitar al restaurant la seva feina, demanarem els plats que vulgueu per anar més ràpidament.

Com sempre estic als vostres dubtes per al correu electrònic del grup (i el més ràpid per contestar-vos) info.esmorzars@gmx.es

Anins i comencen la temporada forts i amb bona gana.