• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Tram Tram TV-2244 Entre T-244 i Forés (Conca de Barberà) - 14 km

Seguint la T-244 al Nord Santa Maria Queralt trobem un trencall a la esquerra cap a la TV-2244.

Es una carretera estreta amb separació de carrils que va fent corbes entre els boscos de les Obagues del Riu Corb, passant per Savallà del Comptat i fins a Conesa.

A partir d'aquí s'agafa un antic camí rural, asfaltat això si..., que no te numero.

Aquí la cosa s'estreta i ja no hi ha marques, però es pot anar perfectament.

Serpenteja per els camps i els aerogeneradors a peu del camí, impressionants !

Al arribar a Forès s'ha de pujar a dalt de tot, al Mirador de la Conca de Barberà , un lloc molt bonic amb una vista extraordinària :oops:

Jo no aniria pas per aquests 14 kms amb una R... però a partir d'aquí amb qualsevol.. es mes, sempre que passo penso que seria una delícia fer el tram amb una històrica...una Montesa Impala per exemple !

Mapa
Fores


Salut i gasss!
 
C

carlosg

Rodant
22 Oct 2020
50
110
Premis
4
Gracies! Aquesta es precisament la meva idea d'aquest subforo. Vaig sovint de Santa Coloma fins a Vallfogona i d'allà cap a Conesa. La propera vegada que vagi cap allà la probo!
 
  • Like
Reaccions: Roger i jordiTR63

Fils similars