Anàlisis-Comparativa Quins son els millors navegadors Android per la moto?

Xav2

Motorista encuriosit
gps_02.jpg


Qui no recorda aquells moments en què et anaves de viatge i et tornaves boig buscant un poble, un carrer... Avui dia, gràcies als navegadors GPS aquells moments han quedat enrere, pertanyen al passat i ara, el que es perd, és perquè vol . Els smartphones faciliten disposar de fantàstics navegadors Android que ens valen per no perdre'ns mai més quan anem per primera vegada a una destinació. Entre les millors aplicacions GPS per Android podem destacar les següents:

1. En primer lloc tenim el GPS Android Sygic GPS Navigation. Es tracta d'una aplicació GPS guiada per veu que et va explicant pas a pas les rutes. Conté molts mapes TomTom. L'aplicació i els mapes es van actualitzant de forma gratuïta, emmagatzemant els mapes al teu telèfon perquè puguis disposar-ne sense necessitat de connexió. Milions de clients a tot el món avalen la seva eficàcia.

2. GPS Android Igo. Aquesta aplicació és summament atractiva. Conté mapes d'Espanya, Portugal, França, Marroc... tots ells actualitzats. A més, t'avisa dels radars fixos, mòbils, de semàfor, de tram, i punts de circulació conflictius. T'avisa per veu i visualment de la velocitat de cada radar. També disposes de gràfics dels edificis en 3D, relleu d'Europa Occidental i Àfrica i una veu t'avisa del nom dels carrers i la sortida que has de prendre per arribar al teu destí. En castellà, llatí i anglès, pots demanar més?

3. GPS Android NDRIVE Iberia. El programari d'aquesta aplicació ha rebut premis per la seva eficàcia en mostrar la navegació i el trànsit en temps real. Aquesta navegació per GPS té una connectivitat molt fluida i les adreces poden ser ampliades per la cerca a Google.

4. GPS Android Wise Pilot-Navegador GPS. Aquesta aplicació és especialment interessant. Per què? Doncs pel següent motiu. L'usuari pot utilitzar les característiques gratuïtes, com poden ser mapes, recerca, compartir i instruccions per arribar a destinació Però no només això, sinó que també pots comprar en l'aplicació característiques que ofereixen un valor afegit, com poden ser la navegació turn-by -turn, és a dir, un emmagatzematge dels mapes al nostre telèfon de manera que no necessitem estar connectats a internet per consultar-los. També podem descarregar càmeres de control de velocitat. Els preus no són fixos i van variant amb els dies.

5. GPS Android Copilot Live Premium Iberia. Si vols anar a qualsevol lloc, no importa el recòndit que sigui o el poc que el conegui la gent, aquest GPS és per a tu. Et guia per veu en aquesta aplicació de navegació per satèl·lit. En el teu tablet o telèfon Android pots descarregar i emmagatzemar les llistes de carrers de determinades regions d'Europa, de manera que no cal que tinguis connectivitat a internet per poder consultar-los en qualsevol moment. Només hauràs haver-los descarregat sota una xarxa wifi i gaudir-ne.

6. GPS Android Navigon Iberia. Amb aquest GPS teu mòbil Android serà tan complet com el millor atles geogràfic, però millor. Amb aquesta aplicació pots descarregar l'últim material cartogràfic de NAVTEQ amb cobertura a Espanya, Portugal, Andorra i Gibraltar. A més ,, NavigonMyMaps et permet emmagatzemar només els mapes que utilitzaràs per tal de deixar més espai lliure a la memòria del teu mòbil per a qualsevol altra informació que t'interessi guardar al telèfon: fotografies de les teves vacances, vídeos, jocs, música, ... tot el que se't passi pel cap i tot el que et vingui de gust.

7. GPS Navigation Route 66 Maps + Navigation. Aquesta aplicació és una veritable meravella del progrés. Es tracta d'una aplicació basada en mapes i navegació Follow Me amb moltes millores i avenços que fan d'aquest navegador un dels millors. Pots accedir immediatament a més de 100 mapes recents i actualitzats que no et deixaran tirat en cap circumstància. Les actualitzacions dels mapes són instantànies i pots guardar-los en el teu telèfon mòbil per tenir-los a mà en qualsevol ocasió.

Com pots veure, les opcions són múltiples. Pots descarregar totes i cadascuna d'aquestes apps i triar la que més prestacions t'ofereixi, la que més confiança et doni o la que més t'agradi.

Font
 

Miriam_er6

Motorista encuriosit
A mi m'agrada que no necessitin internet per funcionar... Penso que amb internet sempre tens el google maps a mà que et treu del pas, però per viatjar amb gps o recórrer més distància fa falta algo que surti més a compte, com algun dels que has posat :D
 

Xav2

Motorista encuriosit
A mi m'agrada que no necessitin internet per funcionar... Penso que amb internet sempre tens el google maps a mà que et treu del pas, però per viatjar amb gps o recórrer més distància fa falta algo que surti més a compte, com algun dels que has posat :D
Penso el mateix.... Amb el mòbil em venia el Navigon Iberia i la veritat és que no l'he fet servir perquè de fet no m'ha fet falta, però ja se que el tinc i quan tingui algun viatge o em faci falta per alguna ruta em baixaré el contingut.
 

Non-stop

Motorista veterà
Tarat de les Dues Rodes
Nivell
1
Premis
2
He tingut ocasió de provar-ne algun i la veritat és que m'ha funcionat molt bé. Això si, cal tenir ben actualitzats els mapes des de casa per què un cop conduint, si ho volem fer, segurament ens descarregui una quantitat molt gran de mapes, gastant més quantitat de megues d'internet que utilitzant el google maps tot el trajecte.
 

Non-stop

Motorista veterà
Tarat de les Dues Rodes
Nivell
1
Premis
2
Jo faig servir waze per navegar i Myride (app de yamaha) per les rutes.
Del Waze en tinc bones experiències jo també. Fas servir el teu mòbil principal?
Jo intento fer servir un mòbil més antic pel tema de les vibracions (em fa patir molt trote pel mòbil nou). Suposo que si tingués un bon suport que em donés confiança li podria posar, però tots els que hi ha per amazon són una mica xinorris.
 

Yamnis

Motorista encuriosit
Si, faig servir el telèfon que duc sempre. M'hi vaig posar un suport a la moto que inclou carregador. D'aliexpres, eh? 15€ o així. Busca suport per telèfon gs i segur que apareix. Després t'hi faig una foto.
 

Nikokaos

Motorista mogut
Holaaaa !!

Jo, pel moment, he optat per fer ús de Google Maps en les rutes de cap de setmana: quan sortim en grup, comparteixen l'ubicació pel wasap els que organitzen la sortida. És força pràctic i ajuda a no trencar el grup o que algú es perdi si es retrasa.


He fet servir diferents navegadors android per al telèfon i sempre havia descarregat mapes i tal. Des del moment que varem tenir roaming gratuit per Europa, crec que per usos puntuals Google Maps és suficient.

Recomano Navigon, amb ell he anat a tot arreu. Després he fet servir CoPilot i TomTomGo!, però acostumat al Navigon, no em van vonvèncer del tot. Ara mateix estinc probant Calimoto, versió gratuita, per crear rutes amb moto. A veure què tal resulta, tot i que d'inici fa molt bona pinta !!

I juntament amb un GPS Android recomano Radarbot, una apk de radars (per si el teu GPS no en té alertas, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vialsoft.radarbot_free), i una apk per trovar les benzineres amb preus més baixos, Gasolineras España (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobialia.gas.spain

En quant al suport per la moto, jo faig servir un de Givi:
51Fl88AJHRL._AC_SY400_.jpg

51BZuXSc9EL._AC_SY400_.jpgEns veiem a l'asfalt
 
Última edició:

Tarraco

Motorista encuriosit
Nivell
1
Premis
1
Hola,

A mi en va be, el suport el pots girar per posar a la posició que mes et convingui, tot i ser de material plàstic aguanta be el mòbil, no i noto cap vibració i això que la moto en fa.
A mes a mes de les subjeccions laterals porta una goma per subjectar millor el mòbil, jo la vaig posar per prova la primera vegada però no l'he posat mes, amb els 4 suports laterals regulables en tinc prou.
Velocitat ? jo com a màxim vaig a 120 :p, a mes tinc el paravents que hi fa molt (sense no l'he provat mai).
No toca cap botó, però suposo que això depent d'on o posis, tipus de volant, etc...
A banda també vaig comprar una funda estanca per quan plou o fa mal temps (aquí cal vigilar al comprar-la que hi ha vaires mides i es qüestió d'agafar una que i vagi be o una mica mes gran (hi ha peces de goma a dincs per ajustarla). jo la vaig comprar a botiga fisicament per poder-ho provar ;).

Adjunto 4 fotos on es veu el suport, no son gaire bones pero no en he trobat cap de millor.

1585309008092.png

1585309032211.png

1585309166759.png


Salutacions,
 
A dalt