• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Crònica Primer concurs de cròniques moteres!

Cròniques de rutes en moto
Bones motoristes!

Tenim ganes de començar l'any amb molt de gas, de manera que hem decidit organitzar un concurs. En aquest podreu compartir les vostres millors i més intenses experiències viscudes damunt la moto (Viatges, rutes...).

Us confessem que l’autèntica finalitat d’aquest concurs no és tenir un guanyador, sinó compartir inoblidables vivències viscudes damunt de les dues rodes. D’aquesta manera altres apassionats de les motos podran gaudir-les.

Creus que tens vivències que han de ser explicades? Participa! Obre un fil al fòrum de cròniques i comença a escriure.

Les votacions es realitzaran per mitjà d’una enquesta en aquest fil (per votar-hi farà falta estar registrat com a motorista).

El premi? Llegir les vostres aventures. Tot i que a l’autor de la crònica que es classifiqui en primer lloc, li enviarem un xec regal d’Amazon per valor de 10€


Com fer una bona crònica?
  • Imatges i vídeos: Afegir elements multimèdia al vostre relat el farà molt més atractiu, i transmetrà millor les vostres vivències.
  • Paràgrafs ben estructurats: Si separeu correctament els paràgrafs, la lectura serà més còmode i agradable de seguir.
  • Sintetitzeu: Expliqueu la vostra crònica pensant en el lector. Potser és més agradable un relat directe i ben detallat en els punts més interessants, que un escrit que contingui la totalitat de l’experiència però que sigui feixuc de llegir.
  • Gaudiu redactant-la, recordant com vareu viure-ho i sent conscients de que serà un autèntic plaer pels motoristes que la llegiran.
Teniu temps per participar i votar fins el 23 de gener.

GASSSSS

Concurs 2
 
  • Like
Reaccions: Alex93 i Miriam_er6
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Bon vespre motoristes,

Donem per finalitzada aquesta primera edició del concurs de cròniques amb molta satisfacció. Finalment s'hi han presentat tres cròniques molt ben redactades amb les que els seus autors han aconseguit transmetre la il·lusió i les sensacions amb les que van viure-les al seu dia.

Volem agrair personalment a la Laura, al Jordi i a Intermotard.com la seva participació. Més enllà del premi quasi simbòlic al que aspiraven, entre tots ens han acostat a algunes de les vivències més agradables que han vinscut damunt de les dues rodes, i això és el que buscàvem en aquesta primera edició del concurs. Moltes gràcies!

A la resta, us fem saber que seguirem treballant en més concursos, i més variats. Si sou una entitat que vol col·laborar-hi podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions!
 

Fils similars