• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

PARLEM de NEUMÀTICS?

Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Jo pràcticament nomes faig servir la molt per sortir de ruta, a per feina i... Sempre havia fet servir els mateixos:

Els Battlax BT016 em duren uns 4 o 5mil km. No mes.

Ara estic provant els MITAS Force plus (porto uns 2mil Km) i de moment... Tot son romriures!

Amb la moto venien els Dunlop Sportmax Qualifier i anaven bé pero massa tous dels costats...

Això son les meves sensacions, evidentment no hi ha res cientific aqui jejejeje

Salut!

Enviat des del meu Mi A2 usant Tapatalk
Si és el que tenen els pneumàtics deportius... que es fonen en un plis plas. Ara, per sort, també són molt més barats que un pneumàtic sport-turisme, a vegades la relació de preu pot ser inclús la meitat de preu per una goma tova d'estil esportiu que per una de sport turisme. Això sí, si fas molta autopista diuen que poden tenir desgast irregular (això m'ho diu un amic que porta la bandit carenada, que és una moto que no és un pes ploma com la teva SV)
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.661
Premis
5
Algun amic meu critica molt el dibuix del Pilot 5... però així mirant los d'aprop amb foto la veritat és que muntats poca diferència veig amb l'estil de dibuix de Pilot Road 4. Sobretot al de darrera. Crec que és una crítica equivocada.
Veure l'arxiu adjunt 522Veure l'arxiu adjunt 523
Adjunto resposta que ens donen per l'Instagram:

Yo he llevado las dos, y las 5 van mucho mejor que las 4 en cuanto agarre en seco. En mojado van exactamente igual de bien
 

Fils similars