Avantatges Ideies per millorar la nostra seguretat en carretera

Burkat450R

Cul quadrat
OffRoader
Premis
3
Bona tarda/ nit a tothom... després dels fets ocorreguts en aquests dies, hem ronda per el cap fer algo aprofitant aquest fòrum d'alt nivell de valors i companyerisme....per què els registrats en el fòrum tinguem un lloc on si ens passa alguna situació desagradable sigui on sigui on ens passa... tinguem un company a prop per ajudar...

La idea és deixar el nom, província ,poble i número de telèfon per què si un dels companys del fòrum necessita ajuda ,que ho tingui fàcil i que en cada província de catalunya tinguem un company disposat a ajudar el que està viatjant prop del nostre poble O província...inclusive un lloc on poguer passar la nit.... O ajudar-lo a reparar la seva companya de viatge. Per una família més unida!!!

Ja direu que en penseu....i de com es pot gestionar sense repercussió en la privadesa del usuari

Salut i gas companys
 

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Nivell
2
Premis
5
Bones Burkat! Doncs mira no és mala idea, i en penso el següent: La millor manera d'estar coberts a la carretera de cara a avaries, quedar-nos penjats, necessitar evacuació mèdica dins o fora del territori i inclús trobar allotjament, sempre serà a través d'una cobertura empresarial potent com podria ser el RACC Moto, que des de fa poquet vam aconseguir el 20% de descompte en les quotes el primer any. Això d'una banda, que seria la solució de xoc davant de problemes importants.

Ara bé, dit això, el que tu comentes té molt valor i no s'ha de subestimar, ja que la proximitat i la confiança amb altres companys és inigualable per cap empresa. Se m'acudeixen dues opcions: O bé trobar alguna possibilitat de que els usuaris amb certa continuitat al fòrum (que ofereixin confiança) puguin enviar avisos als altres usuaris de cop (funció que per defecte només té l'administració del fòrum), o bé a través del nostre servidor de Discord, si ofereix alguna funció pràctica relacionada.

M'ho miraré aquests dies a veure si trobo alguna manera de poder teixir una xarxa de companys en cas de necessitar ajuda, que permeti avisar-nos al mòbil.

Mil gràcies per la proposta! A veure si als companys se'ls acudeix algun sistema també.
 

Burkat450R

Cul quadrat
OffRoader
Premis
3
Roger...quina parla tens...jejeje està clar que has de ser el que regula el grup.

I com tu dius del Racc...està molt bé... Però com has entès es sense ànim de lucre . El fet és de fer una gran família i el que comporta fer un grup gran de companys que altruistament poguem ajudar un company...tant viatger d'un dia com a nòmades en moto...el fet és fer gran la família motera...
 

Burkat450R

Cul quadrat
OffRoader
Premis
3
Aquesta idea la proposo després de haber estat en varis fòrum....i la veritat que per exemple estàr a Huesca i enviar un missatge d'ajuda al club land Rover i venir en massa a ajudar-me....
Els moters som més família ...i hem de fer-ho conèixer...no som delinqüents de dues rodes...som gent que es desplaça en dues rodes
 

Burkat450R

Cul quadrat
OffRoader
Premis
3
Si et sembla bé Roger obriré un fil per fer un cens de gent disposada a ajudar , i tot de manera altruista.... aquest grup és una oportunitat de fer un gran equip..
.O això penso jo...
 

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Nivell
2
Premis
5
Si et sembla bé Roger obriré un fil per fer un cens de gent disposada a ajudar , i tot de manera altruista.... aquest grup és una oportunitat de fer un gran equip..
.O això penso jo...
Crec que és una iniciativa molt bona. El tema de demanar ajuda m'ha semblat més eficaç si abaquem al 100% dels usuaris, però el que tu comentes ho podem orientar d'una altra manera.

Potser pots obrir un fil en el que tots comentin quines habilitats o recursos tenen o dominen, i que poden ser utils per la resta de companys.

No es tracta per exemple, de que si un es advocat li demanem q ens porti casos, però potser si que s'oferirà a resoldre certs dubtes, ja que domina molt alguna disciplina legal. O si algú domina la mecànica, potser s'animarà a assessorar als companys en dubtes o problemes relacionats.

Què et sembla? Podries elaborar un cens d'usuaris amb les habilitats o serveis que posen a disposició dels companys :)
 
A dalt