Informació Gestió Emocional durant el confinament

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Nivell
2
Premis
5
Bones! CatSalut ha posat a disposició de tothom i de manera gratuita una app que ofereix eines per a l'avaluació i la millora de la nostra salut emocional, i ens ofereix accés a recursos professionals.

Creiem que és una eina útil i que està bé tenir a mà aquests dies. Us deixem tota la info:

Perquè sabem que el confinament pot generar pensaments i emocions negatives, hem desenvolupat una aplicació per donar-vos suport durant aquest període difícil. Es tracta d’una aplicació web, a la qual podreu accedir tant des del vostre dispositiu portàtil (telèfon, tauleta,...) com des de l’ordinador.

Podreu fer una avaluació de la vostra salut mental, disposar d'eines per gestionar els símptomes de malestar, accedir a recursos professionals de salut mental i rebre indicacions i consells sobre què cal fer en cada situació. L’aplicació us proporciona un seguit de preguntes que us ajudaran a millorar el vostre estat d’ànim i, en el cas que fos necessari, se us facilitarà l’atenció amb un professional.

Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç: GestioEmocional.cat. Un cop a dins, se us avalua el vostre estat emocional. Heu de pensar que la por, l’angoixa, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d’alerta sanitària que estem vivint a dia d’avui. L’eina estudiarà i determinarà quines són les vostres necessitats.
La situació és completament anòmala per a tots nosaltres. Els canvis d’ànim en poden ser una resposta. Poder-ne ser conscient és una oportunitat.
L’objectiu d’aquesta aplicació és donar-te eines per a l’avaluació i la millora de la teva salut emocional, i accés a recursos professionals.

Aquesta aplicació web (WebApp) de Salut et permet:
  • Fer un control i seguiment del teu estat emocional i dels teus símptomes a través del test
  • Accedir a recursos i eines per a la millora de la teva salut emocional.
  • Rebre suport emocional per part d’un professional de la salut mental.
  • Rebre indicacions i consells sobre el que cal fer en cada situació.

Aquesta WebApp ofereix recomanacions, que en cap cas s’han d’utilitzar per realitzar diagnòstics, tractaments mèdics o qualsevol actuació mèdica per part de professionals sanitaris. El contingut d’aquesta WebApp no substitueix l’atenció


Enllaç directe al servei: https://gestioemocional.catsalut.cat/
 
A dalt