Dubte Com porteu aquests dies confinats?

Non-stop

Motorista veterà
Tarat de les Dues Rodes
Nivell
1
Premis
2
Què tal porteu aquests dies tancats compis? A mi el que em va bé és diversificar molt les coses a fer al llarg del dia. Encara que unes coses m'agradin més que d'altres crec que ajuda a fatigar-se menys el fet de variar les activitats.

Per exemple jo al matí m'aixeco cap a les 7 o les 8, em faig el cafè i després esmorzo amb Youtube a la TV. Més tard faig bici estàtica durant una horeta, em dutxo i després tasques del pis. I a la tarda ordinador, series, xarxes socials, etc.
Suposo que qui pugui treballar telemàticament encara s'ho podrà apanyar millor. Jo estic de baixa, però quan pugui tornar a la feina em sembla que ho agraïré.

I vosaltres?
 

Nikokaos

Motorista mogut
Doncs jo encara treballo i CREC que no tinc el coronavirus encara..... jejejeje !!!

A les nits a treballar, al matí a dormir i a les tardes o bé em tanco al cuarto on tinc els meus instruments per tocar o escoltar música, o bé veig alguna peli.

Aquest cap de setmana vaig netejar els colectors de la FZ6, per a passar el ratet i de pas deixar la moto més maca. També vaig repasar amb neteja mobles les llandes.

Aquí veieu com ha quedat:
20200322_120333.jpg


Repaset als colectors fet amb KH7 amb fregall verd dels plats de tota la vida. Després repasada amb lija d'aigua de gra 1000 i per acabar, un repás amb vitroclen (que els ha deixat ben lluents). Temps: 2 horetes amb la calma de saber que fins l'hora de dinar tenia temps....

20200322_120419.jpg
Al meu perfil tinc la foto de la moto del novembre 2019 amb els colectors bruts de llavors. Ara estaven un xic més marronosos...així podreu comparar abans i després. És aquesta:
Screenshot_2020-02-24-18-10-09.png


M'han dit que el Metal Polish amb fregall metàlic 000 ho deixa brillant, casi mirall, però jo no tenia això i ho fet amb el que tenia per casa.

Queda pendent el tema del llum antiboira posterior, que encara no ha arribat pel tema del conginament. Hauris d'haver arribat ahir, però no. He fet un fil del tema (


Ens veiem a l'asfalt
 
Última edició:

Nikokaos

Motorista mogut
Carai que neta :love:, jo molts cops faig la neteja dels tubs amb WD-40.

Com a unica pega podies netejar també el caballet central, ja ja ja :p
Veure l'arxiu adjunt 354

Salutacions,
Jajajaja!!!
Ara ja està net !!!

Havia de canviar l'oli i filtre i vaig preferir no netejar per aquella zona per si ho pringaba d'oli....prefereixo netejar un cop i deixar-ho enllestit quan crec que ja no he de remenar més , que fer-ho dues vegades....que síiiiii, que tampoc és la de coses que podem fer a casa, però tampoc és qüestiò de matar-s'hi. O no?

Jajajajaja!!!


Ens veiem a l'asfalt
 

Sebastricu

Motorista mogut
Impresionant,aquesta FZ6.
Jo,ara,també toco les mevas guitarres,més que mai.
Faig esport CADA DIA,en les màquines que tinc a casa,disfruto del jardí,i intento evadir-me de la millor manera,i SEMPRE EN POSITIU.
Molt important,ser positius,si us plau.
 
A dalt