• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.655
Premis
5
Bueno bueno, ja anem veient amb els nous usuaris, una mica quina és la dinàmica que més cal enfocar per treure suc del fòrum.

Com us dèiem ahir, pretenem que aquest fòrum sigui una eina per gaudir del motociclisme. Així que el que farem serà el següent: Arran de les vostres propostes i dels vostres interessos, donarem peu a unes iniciatives i a unes dinàmiques orientades al que més us atregui.

De moment hem vist que esteu molt repartits per Catalunya, que busqueu companys de ruta, i que no teniu tant temps com voldríeu per sortir a rodar.

Comencem per això últim. Foteu el camp de casa i compreu un petit estudi i un bon garatge individual... Jejeje bueno, seguim.
Farem un cens de motoristes per zones. Com que de moment encara estem començant a reomplir tot això, mostrarem els usuaris que vulguin aparèixer al cens, i la zona en la que es troben, o en la que els interessa sortir de ruta amb gent.


Què vol dir això? Que els que estigueu al cens, estareu de guàrdia per tot aquell que vulgui sortir de ruta per la vostra àrea, i haureu de sortir quan us arribi un mail. Que va, tot al contrari més aviat. Simplement servirà per a que si algú vol sortir per la vostra zona, us ho pugui proposar, o perquè simplement us aneu trobant i ubicant els que sortiu a rodar per les mateixes zones.

Més endavant podem crear fòrums de rutes per zones, però crec que ara, sent més poquets, el que és més útil és agrupar-vos a tots.


Com deia, anirem orientant al fòrum cap al que més ens pugui fer profit per gaudir d'aquesta passió a Catalunya. No deixeu de fer propostes i de mostrar què és el que més us interessa, o el que més trobeu a faltar. A veure si podem donar-vos un cop de mà en algunes coses.

GASSS
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Bon dia,

Soc de Figueres, Girona per si em voleu afeguir.
Holaaaaa !!

Llegeix el fil.
Trobaràs un link d'invitació pel grup de wasap.
També fes-te un perfil al Discord. En Roger va posar un fil a on hi ha ka invitació del grup de Motoristes.cat. T'has de descarregar l'aplicació, eh!!
 
  • Like
Reaccions: Serra

Fils similars