• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de MAXIMUS73

  1. M

    SONAT DE LES DUES RODES.

    SONAT DE LES DUES RODES.
  2. M

    LA MEVA MOTO.

    Hola,primer de tot donar gracies x formar part d´aquet grup de Moter@s,ara mateix soc propietari d´una Kawa Versys 650,casi sempre he tingut Kawa,personalment es la marca k mes m´agrada,ara mateix per el tema del Coronavirus no puc disfrutar de la moto,tot k la faig servir x anar a treballar,la...
  3. M

    Em presento Presentacio

    Hola a tots,em dic David i soc propietari d´una Kawasaki Versys 650,treballo al port de Barcelona i per horaris faig sortides tot sol,aviseu si algu monta una sortida .