• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Clubs i agrupacions

Espai de trobada entre les diferents associacions moteres del nostre territori

Rutes entre setmana

Alguns de nosaltres, ja sigui per feina o per altres motius, no podem sortir en moto al cap de setmana. Sabem que entre setmana hi ha molt menys moviment de motos fent ruta i en alguns casos es fa difícil trovar algun company per no sortir en solitari. Aqui es on neix aquest grup, per posar en contacte a aquells que sortim habitualent entre setmana. L'idea inicial es que aquest sigui un grup de rutes onroad, tot i que en el meu cas, tambe faria rutes trail si els integrants de la sortida els sembla bé.
4
20
Fils
4
Missatges
20
racingdeibit
  • racingdeibit

Propera sortida d'esmorzar per celebrar l'any nou

Bones, dies proposats per fer un esmorzar els primers dies de gener. A debat el dia 7 de gener o, el dia 14. Deixo als membres que escolliu el dia que més hospital agradi i el de major votacions es farà.
1
5
Fils
1
Missatges
5
Ramon "Fosfi"
  • Ramon "Fosfi"