• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Resultats de cerca

  1. Alex93

    Vídeos Accident per avançament apurat i cotxe a la fuga

    Increïble. I es dona a la fuga.
  2. Alex93

    Dubte Intercomunicadors qualitat preu?

    Mireu porto uns dies mirant intercomunicadors barats per parlar amb la meva parella durant els trajectes llargs i no m'acabo de decidir. En sabeu d'alguns que valguin la pena? Gràcies!! Per cert màxim uns 50 €
  3. Alex93

    Em presento Motard nouvingut a la vista!

    Bon dia a tothom! Em dic Àlex i us he descobert al Facebook. M'encanta que hi hagi una comunitat motorista catalana a internet, espero trobar a gent amb qui sortir algun dia a fer una ruteta. Ens veiem i gas!!!
  4. Alex93

    Vídeos Nova venjança d'un motorista

    Bon dia i salutacions a tots. M'he trobat un nou vídeo de la venjança d'un motorista, no és tant bèstia com el de l'ampolla i té la seva gràcia :D